Thuis

Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Stof van de Meltonwol voor verkoop
Van goede kwaliteit De Stof van de Meltonwol voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

    Jiangyinkangpingna die Co., Ltd verft is een beroeps en het eindigen fabriek die, die een gebied van 19200 vierkante meter, plantares 15000 aquaremeter, en 300 werknemers behandelen verven. Het bezitten van 4 reeksen die machine, .3sets van dienst-malenmachine, en meer dan 100 reeksen van fulling machine, enz. decating.

    Met het eerst georiënteerde principe van reputatie, kwaliteit en opperste klant, is Kangpingna gespecialiseerd in het veroorzaken van en het procedding van allerlei wollen stoffen, polyester en viscosestof, en zijn het verven en het eindigen niveau is altijd in de belangrijke positie in dezelfde industrie geweest.

   

  Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd

  Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd

 • OEM / ODM

  Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd

 • R & D

  Er zijn volledige reeksen van zeer belangrijk productiemateriaal aangezien de wevende machines, haar shering machines, volledig automatisch magnetisme stomend machines .dyeing en het eindigen machines automatiseerden.

   

  Onze fabriek heeft sterke reserchcapcaity en researchand ontwikkelingsteam. wij konden ontwerpen om klanten aan behoeften te voldoen die aan de recentste loopvlakstijlen accoding.

Contactgegevens
Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Candy

Tel.: 86-510-86201001

Fax: 86-510-86201005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)